miercuri, 28 decembrie 2016

DE TINE DEPINDE...!!!

Uneori, nemulțumirile pe care le avem provin chiar din acțiunile noastre, luate prea târziu sau prea devreme, din gânduri și frământări, din amânări sau impulsivitate, din lipsa de maturitate cu care privim unele lucruri.
Este dificil să te privești în oglindă și să ai curajul să-ți spui ceea ce ai făcut greșit, ceea ce ai gândit sau simți în diverse momente din viața ta. Este dificil până și să-ți recunoști greșelile pentru că asta înseamnă că în afară de tine nimeni nu este responsabil pentru modul în care a ajuns viața ta.
Tu ești cel care acționează, gândește, simte și dă curs acestor senzații. Tu ești care decide, cel care consimte, cel care visează și luptă pentru lucrurile dorite. Doar tu poți spune că te cunoști cu adevărat. Ceilalți pot doar să-ți înțeleagă modul în care faci anumite lucruri, să te respecte pentru lupta pe care o duci sau să te judece. Dar nu te pot influența atunci când vrei ceva cu adevărat.
Așadar, fie că viața ta este fericită, minunată, frumoasă, fie că este dezordonată, de neînțeles sau tristă, deciziile tale au făcut-o să fie așa.
De tine depinde dacă dorești ceva mai mult sau doar te complaci în situația de față.
De tine depinde dacă vei decide să-ți deschizi inima în fața necunoscutului și să aduci câteva schimbări în ea.
De tine depind multe și poți face și mai multe dacă ai înțelege acest lucru și ai lua atitudine acum, nu mâine, nu anul ce vine, ci acum.
Dacă decizi că trebuie să faci o schimbare în viața ta după ce vei citi aceste rânduri dă-ți un deadline cât mai strâns, fă astăzi câteva din lucrurile pe care le-ai amânat pentru mine, simte mai mult, bucură-te mai mult, zâmbește mai mult și  judecă mai puțin.
Dacă decizi că vrei o schimbare ce moment mai potrivit ar fi decât ziua de azi ? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu