joi, 4 mai 2017

Se spune că fericirea vindecă tot.

E foarte adevărat, dar doar dacă inima noastră este deschisă pentru a lăsa loc dragostei, o dragoste pe care care să o primești și pe care la rândul tău să o oferi. Dragostea nu reprezintă ceva magic până când nu realizăm și credem că tot ce se întâmplă în jurul nostru e magic. Nu căuta fericirea, ci mai bine lasă-ți inima deschisă pentru ca aceasta să poată intra.
Se spune că după ce am căutat fără să găsim, se întâmplă să găsim fără să căutăm. Chiar așa este, fericirea nu se caută, ea pur și simplu apare ca ceva magic în viața fiecăruia. Într-o secundă viața ți se schimbă...
Nu uita, dragostea va rămâne doar un cuvânt până când va apărea cineva care îi va da un înțeles. Cineva lângă care vei râde, vei plânge, îi vei greși și îți vei cere iertare, dar cel mai important e că nu o să renunțați niciodată. Aceasta e dragostea, dorința interioară de a nu renunța la persoana care nu își imaginează un viitor fără tine.
Vei simți că de fiecare dată când te prinde de mână totul devine mai ușor, și de fiecare dată când te îmbrățișează nimic nu mai contează.
Dar dacă...
Nu ești pregătit/ă să iubești, să-ți deschizi sufletul și să oferi iubire...dar ești în orice clipă gata să critici, să arunci cu pietre, purtând mereu în buzunar o piatră colțuroasă, gata oricând s-o scoți și s-o arunci în fruntea altora, purtând-o preventiv, pentru când se va ivi ocazia.
Ce-ți va rămâne la sfârșit?
Un morman de pietre, dorința de a le arunca și singurătatea.
Așa că deschide-ți inima și vindec-o de singurătate! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu