luni, 17 octombrie 2016

Cum să atragi binele de partea ta și să elimini tot ce este nociv pentru sufletul tău?


Nu poți pur și simplu să te trezești într-o bună zi și să spui: gata, mă apuc de treabă, iar apoi să ștergi praful prin încăperile sufletului tău, adunând colbul, resturile, și să dai cu mopul.
În schimb poți să te trezești într-o bună zi să vezi ce lipsește vieții tale și sufletului tău, și să iei atitudine.
Mulțumește-i lui D-zeu înainte de a începe ceva, pentru orice nimic care te bucură și care trezește în sufletul tău un soi de bucurie lăuntrică, că te-ai trezit în această zi, că ai tot ceea ce ai nevoie ca să fii plin/ă de succes. Simte-te binecuvântat/ă pentru că D-zeu merge alături de tine, laudă-L, împărtășește tot ceea ce El a făcut pentru tine, dă speranță celor care au uitat că-L au aproape și vei simți diferența.
Gândește pozitiv ca să ai parte de curățenie interioară, vorbește plăcut și trezește zâmbete în calea ta. Simte dragostea care te înconjoară, bogăția și plenitudinea vieții, veselia și frumusețea naturii. Dacă sufletul tău este curat și aerisit, la fel este și mintea ta, iar toate aceste gânduri și sentimente minunate se vor revărsa asupra ta, asupra trupului tău și îl va însănătoși.
De multe ori boala trupească are rădăcini în suflet sau în minte.
De cele mai multe ori gândurile negative, grijile, supărările, tristețea, regretele ajung să ne încolțească în trupuri și să ne îmbolnăvească.
Cum putem atrage sănătatea de partea noastră?
Ușor, atât de ușor, păcat însă că nu dăm importanță semnalelor de alarmă. Nu ne îmbolnăvește ceea ce „băgăm” pe gură, ci ceea ce scoatem sau introducem în suflet. Primul care are de suferit este sufletul, pentru că nu îl îngrijim așa cum trebuie, pentru că omitem să-l hrănim cu fapte bune, cu sentimente nobile și plăcute, cu gânduri frumoase și pozitive.
De la acest aspect pleacă toate...fericirea, armonia, dragostea. Totul pornește din suflet.
Cel mai sensibil și mai puternic organ al nostru este sufletul care pe toate le cunoaște, le trăiește, le simte și le primește înăuntrul său.
Iubește ca să atragi dragoste, dăruiește ca să atragi bogăție, fă bine ca să-ți fie bine. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu