sâmbătă, 11 martie 2017

Frumuseţea - Cerul din inima...

Omul cu adevărat frumos în centrul lui interior este acela în care adâncimile sufleteşti sunt armonioase, calde şi liniştite, care emană bunătate, armonie şi pace, îmbiindu-i pe toţi cei din jur la odihnă. Este cel care grăieşte despre frumuseţe, compasiune şi pace într-o lume măcinată de războaie de tot felul, în prezenţa căruia ne eliberăm de teamă şi de strânsoarea care ne încearcă prea adesea inimile.
Se spune că trebuie să fim mereu buni şi iubitori. Nimic mai adevărat decât acest lucru însă şi în dăruirirea frumuseţii trebuie să existe un echilibru. Pentru că nu toţi oamenii din jurul tău sunt capabili sau au dorinţa de a se deschide către frumuseţe şi bunătate aşa cum o faci TU. Fiecare are în viaţa asta propriul sau nivel de înţelegere, de conştiinţa şi de trezire spirituală. Numai cine are ochii inimii deschişi vede şi apreciază. Aşa e în viaţa asta şi nu trebuie să te superi. Nu poţi cere unui copil să înţeleagă pe deplin Teoria Relativităţii. Aşa este şi cu percepţia frumuseţii. Unii sunt mai evoluaţi şi mai deschişi către frumuseţe şi bunătate pe când alţii au ochii inimii atât de închişi încât nu reuşesc să vadă aceste daruri de suflet nici atunci când sunt la câţiva centimetri de inima lor.
Tu ca suflet iubitor, trebuie să înveţi să îţi prioritezi darurile inimii şi să le dai numai acelor oameni care ştiu şi vor să le primească. Când cineva căruia-i dai bucăţi de frumuseţe din sufletul tău le înţelege, devine dependent de ea şi va veni mereu la tine fără să îl chemi, te va iubi, te va ţine în inima lui fără să i-o ceri, şi nu te va părăsi chiar dacă l-ai ruga tu să o facă. Un om care îţi vede frumuseţea interioară te iubeşte şi se simte norocos doar pentru simplu fapt că exişti în viaţa lui şi astfel rămâne lângă tine, nu te lasă la greu, sau la voia întâmplării.
Un om cu suflet frumos, oricât de trist ar fi, are întotdeauna un zâmbet de oferit tuturor... însă doar acei care au nevoie cu adevărat de el îl vor înţelege şi se vor bucura din plin de el!
Prin Frumuseţe, respirăm iubirea şi adevărul. Lăsaţi-vă înconjuraţi de Frumuseţe în fiecare zi şi astfel să trăiţi tot cerul din inima voastră! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu