joi, 15 septembrie 2016

Ca sa fii fericit ...

Ca sa fii fericit trebuie sa existe un echilibru intre ceea ce pastrezi si ceea ce lasi sa plece... sa poti discerne intre ceea ce poti schimba si intre ce nu.
Ca sa fii fericit trebuie sa te eliberezi de tot ceea nu-ti foloseste si sa pretuiesti ceea ce ajuta si te imbogateste.
Ca sa fii fericit trebuie sa iubesti... pe tine si apoi pe ceilalti.
Ca sa fii fericit trebuie sa renunti la orgolii, nu trebuie sa ai intotdeauna dreptate, mai important e sa fie pace in sufletul tau si in relatiile cu cei din jur.
Ca sa fii fericit trebuie sa nu te intereseze de ceea ce cred altii despre tine, chiar nu e treaba ta. Cei care te iubesc te stiu cum esti si te accepta pentru ceea ce esti tu.
Ca sa fii fericit trebuie sa te ierti pe tine si sa renunti sa te mai invinovatesti pentru lucrurile care nu pot fi schimbate...
Ca sa fii fericit evita sa mai ai asteptari mari, ia totul asa cum vine... Oamenii te vor dezamagi din cand in cand, insa trebuie sa-i pastrezi langa tine pe cei pentru care merita sa suferi.
Ca sa fii fericit trebuie sa tii cont de inima, sa o rasfeti cu sentimente frumoase, sa traiesti fara teama de a fi ranit.
Ca sa fii fericit trebuie sa vrei sa fii fericit... Pana la urma totul depinde de tine, de alegerile pe care le faci, de prioritatile pe care le stabilesti.
Ca sa fii fericit incearca sa fii tu insuti, sa fii... Om. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu