sâmbătă, 3 septembrie 2016

GANDURI

Îmi plac oamenii care au puterea, curajul și demnitatea de a-și asuma viața, trăirile, calitățile și defectele. Pentru că, indiferent de situație, pe oameni trebuie să-i poți privi mereu în ochi și nu trebuie să-ți fie niciodată rușine de tine. Oricât de complicat ar fi adevărul, oricât de greu ți-ar fi să recunoști că ai greșit, oricât de dur ar fi să spui că suferi sau, dimpotrivă, că n-ai pierdut nimic, oricât de peste mână îți este să-i mulțumești cuiva, fă-o!
Fii adevărat în relațiile cu prietenii pentru că doar așa îi vei păstra pe viață și numai așa le vei obține stima pentru totdeauna, chiar și atunci când, poate, le-ai greșit cu ceva. Nimic nu este mai de neiertat decât lipsa de asumare, teama de exprimare, fuga de adevăr, frica de viață…

Bucură-te de ziua de azi. De viață. Nu trăi în așteptarea zilelor mai bune, ci profită de cele care ți s-au dat pentru a le transforma în ceva minunat. Acceptă și apreciază momentul prezent, căci este singurul pe care îl ai la dispoziție și fii recunoscător dacă vei primi și alte momente în plus. Sentimentele, gândurile , emoțiile, trăirile vin și se duc. Ceea ce contează este ceea ce ai în clipa prezentă. Nu este posibil ca fiecare zi să fie bună și minunată , dar cu siguranță ea aduce lucruri frumoase și extraordinare, de care putem profita la maxim atât timp cât suntem suficient de maturi să realizăm acest lucru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu