vineri, 27 ianuarie 2017

Esti un om puternic...

Ești un om puternic atâta timp cât găsești forța necesară pentru ați aduna gândurile și sentimentele pentru o nouă zi.
Ești un om puternic atâta timp cât grijile de zi cu zi nu-ți afectează acțiunile și nu-ți încețoșează viziunea.
Ești un om puternic atâta timp cât întinzi mâna înspre ajutorarea celor mai slabi.
Ești un om puternic atâta timp cât nu lași trecutul să intervină între prezent și viitor.
Ești un om puternic atâta timp cât nu te lași mânat de grabă, îngrijorare și teamă, iar deciziile pe care le iei sunt născute din lecțiile învățate până acum.
Ești un om puternic atâta timp cât iubești și lași iubirea să lucreze în numele tău, în ciuda dezamăgirilor care te-au lovit de-a lungul vieții.
Ești un om puternic atâta timp cât nu te dai în lături să te sacrifici pentru cei dragi.
Ești un om puternic atâta timp cât faci din propriile greșeli trepte către vise și nu te lași doborât de ferocitatea cu care viața mușcă din tine.
Ești un om puternic atâta timp cât ești tu, atâta timp cât nu există imitație în viața ta, atâta timp cât mergi și nu te oprești.
Ești un om puternic, asa că amintește-ți acest lucru ori de câte ori sufletul ezită sau mintea refuză să-ți recunoască curajul.
Ia aminte la cele de mai sus și încearcă cu fiecare zi care trece să devii mai puternic, mai rezistent, mai mândru în fața celor ce vor veni.
Îţi vor fi date în viaţă anumite momente în care să arăţi cine eşti şi din ce eşti făcut. Dacă ești omul puternic care trece peste toate încercările, dacă ești omul puternic care iubește necondiționat, dacă ești omul puternic pentru care generozitatea și iertarea nu sunt poveri, atunci fii fericit, ești un suflet special și
unic. Dacă nu-ți faci timp pentru a lucra la crearea vieții pe care ți-o dorești, vei fi forțat să pierzi o grămadă de timp pentru a face față unei vieți pe care nu o vrei. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu