miercuri, 18 ianuarie 2017

Fii iubire pentru că totul este creat din Iubire!

În graba însetată a vieţii noastre, uneori trăim clipe ce par a fi golite de gânduri, încremenite între două etape ale zilei, între lumina ce este şi întunericul ce trebuie să vină, clipe în care sufletul şi ochii îşi vorbesc într-o limbă ce nu poate fi înţeleasă decât de ele, clipe când tace orice nevoie omenescă, clipe în care nu trebuie să analizezi nimic, ci pur şi simplu să îţi laşi simţurile să admire în liniştea gândurilor tale, tainele sublimului naturii acestei lumi. Lăsând natura să ne încânte simţurile, Bucuria, Pacea, Iubirea, Liniştea şi Armonia se pot găsi mai uşor în tăcerea gândurilor, în clipa întâlnirii cu Sinele, ce face parte natural din totul care ne înconjoară şi mai ales din Lumina Creatorului Divin, din Tot-Ceea-Ce-Este, în noi şi în afara noastră.
Când înţelegi că eşti parte din toate, din viaţă, din natură şi din infinit, nu te mai temi de nimic, nici de curgerea timpului, nici de furtunile din afara ta, nu te mai temi să iubeşti fără să ceri nimic în schimb, nu te mai temi să fii. Aşa cum eşti TU... cu tine, cu credinţa ta şi cu Dumnezeu. Şi dacă zilele, clipele şi oamenii vin şi pleacă, pentru că asta e firea lor, tu rămâi mereu în tine cu Dumnezeu.
Când înveţi să iubeşti totul, ai rostul tău pe acest pământ. Exact aşa cum eşti, pentru că nimeni nu s-a născut perfect.
Când ştii că nimic nu e “al tău”şi că totul este doar o stare de a fi,... eşti liber. De orice şi de oricine.
Când înţelegi că eşti plămădit din Iubirea Divină care a creat totul, recunoşti Iubirea ce eşti şi îţi permiţi să fii în fiecare clipă, iubire, şi de atunci încolo totul va fi iubire pentru tine: Orice, oricine, oricând.
Când iubeşti,... totul e bine, pentru că totul este numai aşa cum decide Creatorul. Totul e creat din Iubire şi Cunoaştere, iar pentru om cunoaşterea iubirii e lumina care salvează şi înalţă sufletul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu