luni, 9 ianuarie 2017

Multumeste

Mulțumește oamenilor buni din viața ta pentru simplul motiv că se află acolo! Mulțumește-le pentru susținerea lor, pentru tot ce îți spun frumos, mulțumește-le și pentru momentele în care te trag de mânecă și-ți spun că nu e bine ce faci. Mulțumește-le pentru că se gândesc la tine și nu uită să-ți transmită câte un gând bun.
Mulțumește-le pentru prietenie! Pentru răbdare. Pentru că îți zâmbesc. Pentru că te fac să zâmbești. Mulțumește-le pentru amintirile care îți încălzesc sufletul atunci când dorul de ei este mai aspru decât frigul unei zile de iarnă… Mulțumește-le pentru acele momente când lasă tot pentru a te asculta pe tine.
Mulțumește-le pentru fiecare sentiment frumos pe care îl simți în preajma lor. Mulțumește-le pentru că nu te-au uitat chiar dacă poate timpul de când nu v-ați mai văzut s-a mărit considerabil.
Mulțumește-le că printre oamenii care se află în sufletul lor ești și tu. Mulțumește-le pentru tot ce ai învățat de la ei. Mulțumește-le pentru ajutorul pe care ți l-au dat de multe ori fără să știe.
Mulțumește-le! Pentru că te acceptă așa cum ești, pentru că te iubesc cu toate gândurile tale haotice, cu toate ieșirile și temerile tale, cu toate minusurile pe care le ai și cu toate rătăcirile de care ai parte. Mulțumește-le că sunt acolo! Poate nu întotdeauna fizic, dar cu sufletul îți sunt mai aproape decât crezi. Mulțumesc nu costă nimic, dar oferă enorm! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu