miercuri, 31 august 2016

Astazi simt nevoia sa multumesc.


Multumesc tuturor celor ce au fost acolo cand a fost mai greu, chiar daca nu sunt multi.
Multumesc tuturor celor ce mi-au oferit un umar pe care sa-mi asez capul la nevoie, chiar daca ii pot numara pe degetele de la o mana.
Multumesc pentru fiecare vorba buna, pentru fiecare imbratisare, pentru fiecare consolare, pentru fiecare gand bun.
Multumesc celor ce mi-au fost alaturi dar si celor ce m-au tradat. Caci datorita tradarii lor am devenit mai puternic, mai atent si mai implicat in relatia cu cei ce merita cu adevarat.
Multumesc voua, tuturor celor ce ati fost si sunteti acolo ... sau nu.


A fi puternic inseamna a iubi pe cineva in liniste. A fi puternic inseamna sa radiezi de fericire atunci cand esti trist. A fi puternic inseamna a incerca sa ierti pe cineva cand nu merita iertarea. A fi puternic inseamna sa astepti atunci cand nu se asteapta nici un raspuns. A fi puternic inseamna a ramane calm intr'un moment de disperare. A fi puternic inseamna a arata bucurie cand nu o simti. A fi puternic inseamna a zambi atunci cand vrei sa plangi. A fi puternic inseamna a face pe cineva fericit chiar daca tu ai inima franta. A fi puternic inseamna a consola pe cineva cand cel care are nevoie de consolare esti tu. A fi puternic inseamna a astepta un semn stiind ca poate nu va venii niciodata !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu